Czech Aliance fórum - hlasování

Věci na veřejné téma..
Pravidla fóra
Zakládat nová témata mohou pouze CL, ostatní registrovaní uživatelé a členové mohou odpovídat

Mělo by se založit fórum czech aliance?

ANO, určitě to pomůže ke zlepšení české jka scény!
6
50%
ANO, ale nevidím to slibně.
2
17%
NE, nemá to cenu.
4
33%

Celkem hlasů : 12

Re: Czech Aliance fórum - hlasování

Příspěvekod Preliator » 21 črc 2011, 20:47

Witcher:
Nevím, o které "éře" české a slovenské JKA tady hovoříš, ale pokud tvrdíš, že zde máme "plno organizací", rozhodně nevyprávíš o té současné. A tuplem, když vezmeme v potaz, že padlo slovo o nějakém "soupeření", jelikož veškeré měření sil mezi zdejšími klany (jichž je koneckonců jako šafránu) se omezilo na pouhé občasné žbleptnutí za zády toho druhého - v tomto případě se navíc nejedná o situaci, která by nastala v časovém rámci posledních týdnů či měsíců, tento stav věcí totiž přetrvává už více než rok. Vyjadřování se veřejně je hezká věc, ale je zapotřebí si uvědomit, že v současnosti neexistuje žádná styčná půda pro smysluplný dialog, maximálně tak na flejm. A velice bych si přál upozornit na skutečnost, že pokud budeme chtít, aby potenciální náplň jednotlivých budoucích dialogů nepředstavoval jen flejm (potažmo všemožné osobní invektivy), bude zapotřebí stanovit jasná a naprosto striktní pravidla, díky čemuž se případná komunita, jež na tomto foru bývá stále zmiňována, stane bytostně uzavřenou (poněvadž její "status uzavřenosti" nespočívá v tom, že je nepřístupná novým členům, ale že si drží určitý standard, na který holt nemůže přistoupit každý nýmand, nýbrž jen lidé na určité úrovni).

A ještě pár posledních slov k projektu: Je pravdou, že se o všem strašně moc diskutuje, ale ona v životě existuje určitá hranice, kdy už začíná být veškerý dialog kontraproduktivní, tj. pouze komplikuje uskutečnění případného plánu. Neptejme se, zda se má či nemá něco udělat, jestli něco má či nemá cenu. Namísto toho to prostě vykonejme a sledujme, jak se to vyvine. Protože o všem, co zde bylo zmíněno, by se dalo polemizovat bezmála celé roky, ale k žádnému praktickému užitku.

Master Lenny:
Vlastnictví exkluzivního privilegia posledního "newcomer-friendly" klanu se nemusíš bát (potažmo se na něj těšit), ještě pořád existuje pár spolků, jež nabízejí alternativu. :-)
Preliator

Příspěvekod 1337 » 21 črc 2011, 22:10

No rozhodně jsi taky nepochopil určité věci a to ohledně "uzavřené komunity" citoval sem yttho, já jsem řekl že by to byla chyba.

At' se ti zdá sebe víc moje heslo ironická, můžu prohlásit já zodpovědný jsem, co řeknu to udělám, mám se starat o klan, mám chodit na tréningy ano všecko dělám na 100% A velká chyba od mnoha jedinců je že tyto faktory porušila a to zásadně, tím pádem byli lídři klanů naštvaní a skončily tyto klany, v tom lepším případě zbyli jen ti, kteři určité standarty dodržovali.

Jinak klanů není mnoho.

1.Alterans
2.Kotje
3.Cam
4.Gw

Od každého klanu hraje pár hráčů, takže bych to řekl že kdyby jsme se všichni spojily tak by vznikl jeden pořádný klan, jako za starých časů... BB já to uzavírám, než dojde... bb
1337

Příspěvekod Master Lenny » 22 črc 2011, 01:41

Tady musím dát naprosto za pravdu Preliatorovi.

Preliator: To jsem rád, že jsou zatím ještě aspoň nějaké jiné alternativy klanů, aspoň se udrží zábava ;)

Witcher: Jak jsi mluvil o spojení všech klanů, to si myslím, že se nikdy nemůže uskutečnit a ba naopak bylo by to spíše ke škodě.. Komunita o které jsem tu mluvil ,,se nerovná" multiklanu, ale bylo to myšleno právě pouze komunitou, která má smysl dorozumívání a informování.
A co se týče lídrovství tak pak zcela jistě chápeš, že když někdo začne nadávat členům jiného klanu apod, že se jich jejich lídr podrží, protože se stará o svůj klan na 100% a bude si hájit právě své lidi, protože ví jaká je skutečnost..
Ale v tom už jsme se rýpali dost a stačilo to.

Irony - Jak dal Alterans schválně na první místo ;) :D Že by podle abecedy? Ale i tak to nesedí ;) :D
General Clan Leader - Master Lenny
Sláva klanu, čest Leaderům..
"Upřímně se snaž získat všechny dovednosti, které ti tvůj mistr nabízí a on z tebe učiní lepšího, než je on sám" - Master Lenny
Master Lenny
Administrátor

Příspěvekod ^Sycak-Lays » 22 črc 2011, 10:13

hmmm to sloučení klanů je dobré... už koukám jak jdou všichni za panem Witcherem XD
^Sycak-Lays

Příspěvekod 1337 » 25 črc 2011, 11:44

Tak nedalo mi to, abych se nevyjádřil..

Ytt: Shrnul sem to, ale i ted'kom není málo klanů, spíš abych to upřesnil "Říkají si klany" což v součnu znamená že by se hodilo některým říkat "1o1,2o2 klany"
Alternativy klanů? V množném se nedá mluvit, já tu možná 1-2 vidím. O nákém flejmu no nevím...Vyzní to s tvých úst jako bys mu dával přednost, Konec konců uzavřít komunitu je blbost, jen stačí mít dobrou administrativu, aby chránila servery, stím bych podotknul fakt, Adminy s velkým A, kteří svojí práci dělají a nezneužívají jí, což by se dalo spekulovat že ano.

Lenny: Kdo říkal že bych chtěl spojit klany? Já pouze konstatoval a v tom je rozdíl. Už sleduju že to není první věc s kterou mírně manipuluješ...nééé že bych tě napadal!

Laysi: Nezlob se.., žádný názor jsi tu nedal, pokud ano, tak byl napsán stylem "Mně je to fuk". Aspon, kdybys aspon pro jednou se držel tvých oblíbených uchýlek a to "nepsát hovadiny", já tu taky neflejmuju...

Takže bych to uzavřel já jsem pro Ne. Oo
1337

Příspěvekod Master Lenny » 28 črc 2011, 11:46

Mě by jenom zajímalo s čím mírně manipuluju jak říkáš, když dávám prostor na jasné vyjádření a návrhy na zlepšení a tvorbu tohoto projektu...
A jak mám vědět kdy pouze konstatujes a kdy to teda myslíš "jakože vážně"?

Nechme to už být plavat, zajímají mě i názory ostatních, protože hráčů je stále celkem dost a hlasů a názorů zatím málo..
"Upřímně se snaž získat všechny dovednosti, které ti tvůj mistr nabízí a on z tebe učiní lepšího, než je on sám" - Master Lenny
Master Lenny
Administrátor

Příspěvekod Preliator » 28 črc 2011, 16:31

Epix/Witcher : No, on ten tvůj "vývod" o flejmu nevyzní ani tak z mých úst, jako spíše čistě z tvé hlavy, ale to zde jen opakuju něco, co už je všem dávno známo. A co se týče alternativ, je to vlastně přesně tak, jak jsi vypověděl - ty tu něco vidíš, jenže ta skutečnost, že to vidíš, vypovídá jen a právě o tom, že něco vidíš, nikoli o faktu, že tomu tak je či není. A jak už (opět) ostatní vytuší, vidíš jen to, co chceš vidět, nic míň, nic víc. Tak samo je to s případem, kdy jsi prohlásil, že Lenny s něčím "manipuluje" - naprostý nesmysl, ke kterému jsi došel dezinterpretací (opravdu si znovu projdi poslední příspěvky, kde bylo vše uvedeno na pravou míru a nepřeskakuj řádky ani odstavce, jak máš ve zvyku) toho, co zde bylo napsáno. Kdyby sis možná přečetl, co jedinci napsali, a teprv POTOM uvedl ty své komentáře, možná by je zdejší lidé nepovažovali za tak žalostně nemístné. Jenže podobný úkon bytostně předpokládá určitou inteligenci, vyzrálost a solidní přístup.
Preliator

Příspěvekod Kold » 28 črc 2011, 18:01

Je to vskutku skvělý nápad, avšak už několikrát zmiňovaný problém - pospolitost.
Nedokážu si představit nějakého ESL hráče, jak si píše s nějakým ,,noobem" z JA+.
Chtělo by to silné moderátory, kteří by to dali do správné latě, aby zabránili hádkám
a hlavně, aby měli nějaký jak věhlas, tak autoritu.
Ono by nebylo od věci, kdyby bylo několik moderátorů od ESL ligy a několik JA+.

A promiňtě, že píši na tak zastaralé téma.

A Lenny - dobrý nápad!
Kold

Příspěvekod 1337 » 28 črc 2011, 23:05

Preliator/Yttreas: Hmm já řádky nepřeskakuji, nevím kde jsi na to přišel, ale to že někdo bere konstatování jako vážně myšleno a s mých příspěvku to dávám jasně na jevo daní hráči mně znají, tak si doloží že bych to nechtěl a opakovaně jednají opakem a berou si pravě oni něco s kontextu no nwm, každý máme ktomu svůj postoj, každý vidíme tuhle komunitu svýma očima, každý máme jiný názor, tak když vemu v potaz o čem je tohle vlákno tak vlasně tu přicházíme do sporu, co je či není pravda, co je reálé či ne.

Proto tyhle debaty jsou Irelevantní, protože všichni to vidíme jinak, ano přiznám se možná to vidím moc černě, ale to už je dáno to co vidím, opět můj názor. Nebudem se zaobírat historii jak jsi to kdysi ty viděl, čas plyne, názory a lidi se mnění a zdá se mi že se pořád zaobíráš nečím co neprospělo naším klanům. Takže udělej tlustou čáru a ber můj názor jako názor od hráče, který to vidí černě třeba.

Kold: OO ty jsi back, welcome.

Myslím že velmi těžko tu rozeznáme ja+ a ESL či base hráče, myslím že je to jasné, ale díky davným sporům, přijdou určití jedinci o tu možnost, protože zrovna nesympatizují s ostatními. K tomu by bylo zapořebí trošku hodit staré problémy za hlavu a začít na novo. Nebudu tu rozepisovat čím by se mělo začít, by jsme tu byli do vánoc.

Navíc kolde tohle není zastaralé téma! x).

Lenny: Zdá se mi trošku blbé, aby forko fungovalo stylem, napíšeš příspěvek, čekej na schválení, dost to zbrzduje téma, od toho jsou moderátoři, aby eliminovali spam apd, popř dali ban.

www.alteransjka.over.cz u nás se můžete bavit bez zábrat nah zase reklama ;)

BB.
1337

Příspěvekod Master Lenny » 29 črc 2011, 02:22

Takže to víc rozvedu...
Za 1.jenom stále dokazujes, že nectes pořádně.. ESL hráče a jiné se rozpoznaji, jak jsem psal snad na úplném začátku tohodle tématu podle skupiny ve které jsou umístěni..Precti si to prosimte ještě jednou..
Za 2.o žádným schvalování příspěvků tu nebyla vůbec řeč, to že jsem právě sem na toto fórum dal schvalování pouze pro návštěvníky, aby si dali hlavně pozor na jazyk, neznamená, že tomu tak má být i ve zminovanem fóru, ostatně to fórum bych nevedl já, jak jsi měl nejspíš taky v představě. Chtěl bych dat prostor hlavně jiným hráčům a to jak na vývoji tak poté na její správě.
Za 3.nevím proč všude kam se jen na webu o jedi academy podívám spamujes vaší stránkou, snad z pocitu osamneni nebo zviditelnění či co, a ještě se tomu "hloupě tlemíš"..
Krom toho jak pises o tom, že tě někteří lidé znají a podle toho si asi "udělají predstavu" o tom jak jsi to co si napíšeš myslel, je naprostý nesmysl něco takového předpokládat právě tady.. Určitě tě tak dobře neznají všichni, bohu dík, či bohužel...
Ale to se tu stále bavíme zase jenom o tobě a to bych spíš přesunul jinam..Nebo jestli chcete zalozim nové téma s hlavičkou třeba: "Epixova/Witcherova osobnost" pokud to budete chtít stále řešit a nezabyvat se tim, k čemu je toho vlákno určeno.
Master Lenny
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Veřejná témata